|   |   | 

DE  |  EN  |  BS    Google maps

Nalazite se ovdje: O nama

O NAMA

MAAG Projekt Firma MAAG Projekt d.o.o. osnovana je 2012. godine. Od tada uspješno poslujemo u Bosni i Hercegovini ali i zemljama EU-a, gdje smo stekli mnoga priznanja svjetski renomiranih stručnjaka na polju web dizajna, optimizacije web stranica i online marketinga.

Naša specijalnost je izrada kompletnih rješenja za internet poslovanje, promociju i prodaju proizvoda, te pružanje niza usluga kao što su web dizajn, izrada web stranica, te izrada software-a za sve oblike namjene. Iz tog razloga uspješno odgovaramo na sve zahtjeve klijenata, što smo i dokazali od samog otvaranja firme do danas. Web studio - MAAG Projekt Prilikom izrade svih projekata, naglasak stavljamo na nama tri najvažnija čimbenika:

- Potpuno funkcionalne web stranice - Unikatan dizajn
- Web stranice prilagođene pretraživačima - SEO - optimizacija
- Kvalitetna kompletna usluga - Mjesečno ili godišnje održavanje stranica

  Školska br. 22, 75 270 Živinice, TK, Bosna i Hercegovina

  +387 35 774-444

  info@maag-projekt.com

Zašto je dobro surađivati sa nama? - Tokom kreiranja web stranica obraćamo pažnju na najsitnije detalje, te se trudimo u potpunosti ispuniti želje i zahtjeve klijenata. Budući da ništa ne prepuštamo slučaju, za sve vlasnike web stranica radimo unikatne CMS sisteme i vršimo edukaciju za korištenje administracije.

- Sve web stranice, news portale, web trgovine i razne druge aplikacije radimo 100% bez rizika, jer u potpunosti vladamo područjem na kojem djelujemo i vjerujemo u ono što radimo.

- Odmah, u samom početku izrade, web stranice prilagođavamo velikim online pretraživačima - Google, Yahoo! i Bing. Optimizacija se podrazumijeva, pa samim tim ukoliko radite sa nama, visoka pozicija na navedenim pretraživačim je zagarantovana

- Djelujemo i na polju web marketinga. Imamo već izgrađene online mreže sa nekoliko desetaka hiljada članova koji predstavljaju odličnu bazu za promociju Vaše djelatnosti, Vaših proizvoda i Vas. Surađujte sa nama i na tako jednostavno povećajte krug potencijalnih kupaca, te veoma jednostavnom računicom povećajte i prihode.

UVJETI KORIŠTENJA

Uvjeti korisštenja - MAAG Projekt

Uvjeti korištenja

Odredbe i uvjeti su sastavni dio svakog ugovora između klijenta i poslodavca. Promjene ovih uvjeta i pravila vrijede samo ako se potvrde u pismenom obliku od strane poslodavca.

Ponude, cijene i porez

U sve cijene je uključen PDV. Za daljnje usluge vrijedi cijena, koja je unaprijed dogovorena sa poslodavcem

Usluge

Poslodavac će, na zahtjev klijenta, ispuniti uslugu izrade HTML stranice uz dodatno dogovorene usluge.

Sigurnost podataka i odgovornost

Osnovni podaci: titula, ime, prezime i sl. se pohranjuju, zaštićuju od neovlaštenog korištenja i bez pismenog odobrenja klijenta se ne prosljeđuju.

Uvjeti plaćanja

Plaćanje će, ukoliko nije drugačije dogovoreno, uslijediti prije pružanja usluga. Različiti uvjeti plaćanja zahtijeva pismenu potvrdu. Ako se kasni sa uplatom, poslodavac ima pravo pismenom obavijesti obustaviti usluge, koje su zaključene ugovorom sve do pune isplate od strane klijenta.

Autorska prava – Copyright

Autorska prava izrade web stranice pripadaju autoru, u ovom slučaju, MAAG Projekt d.o.o. Izmjene, preprodaja ili umnožavanje unikatno izrađene web stranice zahtijevaju ovlaštenje od strane autora MAAG Projekta d.o.o. Uvijek je moguće kupiti kompletan web dizajn i njegova autorska prava od MAAG Projekt d.o.o. O pojedinačnoj cijeni za web dizajn i autorska prava se pregovara sa klijentom. Ako autorska prava pripadaju operatoru web stranice ili klijentu, mogu se podaci o MAAG Projekt d.o.o., kao i info stranica, uvijek izbrisati.

IMPRESUM

SEO / WEB Dizajn - Bosna i Hercegovina

Firma MAAG Projekt d.o.o. je osnovana 2012. godine sa sjedištem u Bihaću. Naša specijalnost je izrada web stranica i možemo se pohvaliti da smo prvi web studio na našim prostorima sa kompletnim rješenjima za internet poslovanje. Tim sastavljen od iskusnih programera i stručnjaka za web marketing vam omogućava da poslovanje i promociju vaših usluga i proizvoda učinite dostupnim i korisnicima interneta. Zašto smo drugačiji?
Veliko iskustvo koje smo stekli u zemljama Evrope želimo prenijeti na naše klijente u Bosni i Hercegovini i učiniti internet poslovanje dostupnijim široj populaciji. Strastveni smo u obavljanju svog posla, pokušavajući uvijek pomaknuti vlastite granice gdje god je moguće.

SEO/Web dizajn - Web studio

MAAG PROJEKT

 Školska br. 22, 75 270 Živinice, TK, Bosna i Hercegovina

 +387 35 774 444

 info@maag-projekt.com

 Pon - Pet 07:30 - 16:30;   Sub 07:30 - 14:00

Direktor: Damir Puzić

ID: 4263628900006   PDV: 263628900006

Broj uvjerenja: 04/1-17-1-UPJR/1-3804-2/12

Sva prava pridržana ©  MAAG Projekt