|   |   | 

DE  |  EN  |  BS    Google maps

Nalazite se ovdje: Usluge >

WEB DIZAJNER

Web dizajner - Uloga i posao web dizajnera

Posao web dizajnera je stvaranje i održavanje dizajna web stranica na internetu. U našoj Internet agenciji, web dizajneri su isključivo zaduženi za izgled i dizajn web stranice. S tim se postiže da se isti svakom projektu maksimalno posvete ne gubeći energiju i kreativnost na druge stvari. Ostali poslovi se uvijek preuzimaju od strane drugih stručnjaka, kao što su programeri ili stručnjaci za SEO.
Važan dio posla za web dizajnera je i pronaći najbolji kompromis između želja klijenata, potreba posjetitelja i tehničkih mogućnosti. Dobar web dizajner će uvijek obavijestiti svog klijenta o tipičnom ponašanju kupaca na internetu, a zatim u saglasnosti sa klijentom stvoriti idealnu internet prezentaciju.
Poslovi naših web dizajnera su:
- Web dizajn (dizajn i implementacija novih web stranica)
- Redizajn (promjena već postojećeg dizajna web stranica)
- Održavanje (ažuriranje, mijenjanje i prilagođavanje Vaše web stranice novom sadržaju)
- Logo dizajn
- Dizajn vizualnog identiteta.

Web dizajner – Kreativan posao web dizajnera

Web stranice se tokom vremena svjesno moraju mijenjati i prilagođavati, kako novim standardima i vremenima, tako i novim podacima i sadržajima koji se na istoj objavljuju. Jedna od osobina web dizajnera koja se jako cijeni, pored profesionalnosti, jeste fleksibilnost. Kako na ispravan način odgovoriti savršenim dizajnom svakoj promjeni sadržaja na stranici je pitanje na koje naš dizajnerski tim zna odgovor.
Firme, udruženja ili pojedinci danas ulažu velike količine novca u nestručno održavanje vlastitih internet prezentacija i time gube korak za konkurencijom. Kreiranje, dizajniranje i održavanje internet prezentacija nije igra. To bi sve trebalo prepustiti samo profesionalcima, a nikako nekom drugom. Web dizajner - Dizajniranje nije igra

Web dizajner – Vaše mjesto na internetu

MAAG Projekt iz niza usluga koje nudi, izdvaja uslugu dizajna i izrade web stranica za poduzetnike. Uvijek ste pri tome Vi, ali posebno Vaš cilj – odnosno ono što želite postići sa Vašom web stranicom, na prvom mjestu. Sve internet prezentacije kreiramo na taj način da posjetioci koji Vas pronađu na internetu ostanu oduševljeni i uvijek se požele iznova vratiti na istu, ali i na način da Vam omogućimo da budete pronađeni.

Web dizajn stranice je više od same izrade stranice, to je donošenje odluka i korištenje kreativnosti, te spajanje programiranja i sadržaja stranice u idealnu cjelinu. Web dizajner - Kreativna rješenja

WEB DIZAJNER

Web dizajner ima ulogu da kreira kreativna i unikatna rješenja internet prezentacija. Naši web dizajneri pri tome uvijek poštuju i želje i prijedloge klijenata.

Klijenti su nas ocijenili odličnom ocjenom: 5 / 5.

Naš tim web dizajnera na pravi način spaja vlastite ideje i kreativnost sa željama i zamislima klijenata. Zato su sa našim web dizajnerima klijenti zadovoljni.
Školska 22 75 270 Živinice, TK, Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 35 774 444
Radno vrijeme:
Pon-Pet 07:30 - 16:30    Sub 07:30 - 14:00
Geografska Širina: 44.453796    Geografska Dužina: 18.64619
Mi se nalazimo ovdje: Mapa

Sva prava pridržana ©  MAAG Projekt