|   |   | 

DE  |  EN  |  BS    Google maps

Nalazite se ovdje: Usluge >

WEB SHOP

WEB SHOP - BUDUĆNOST PRODAJE PREDSTAVLJA WEB SHOP

Ukoliko ste odlučili prezentaciju Vaših proizvoda pretvoriti u prodaju putem interneta, onda Vam je svakako potreban web shop ili sistem za prodaju proizvoda i usluga putem interneta. Web studio MAAG Projekt d.o.o. Vam može ponuditi izradu profesionalnog web shopa na kojem možete određivati cijene proizvoda, dodavati različite popuste ili akcije, reklamirati proizvode na društvenim mrežama i stvarati veliki krug kupaca na svojim stranicama, a samim tim i povećati svoj profit.

Web shop - Naš web shop je za Vas odlično rješenje

Ukoliko imate već razrađen sistem prodaje i želite prodavati svoje usluge ili proizvode putem interneta, onda Vama sigurno treba web shop. Kvaliteta našeg web shopa je neupitna. U pitanju je web shop koji je lagan za shvatanje, ali i samostalno upravljanje. Svaki web shop napravljen od strane našeg tima je kreiran po najnovijim standardima, što je automatski u startu za Vas velika prednost. Naš web shop je jednostavna platforma na kojoj ćete uživati pri upravljanju svojim artiklima. Među prvima iskoristite prednosti web shopa već danas!

Da li se web shop radi u modulima?
Od čega se sastoji web shop?

Izrada web stranice koja ima mogućnost online prodaje, odnosno kupovine, se sastoji iz dva osnovna modula, kataloga proizvoda i korpe u kojoj se nalaze odabrani proizvodi. Uz to, da bi internet trgovina funkcionirala, dodatno radimo i administracijski dio za unos proizvoda po željama vlasnika.

Svaka stranica se radi bez ograničenja što se tiče unosa i broja objavljenih proizvoda, tako da ni web shop - odnosno internet trgovina, praktički nema nikakvih ograničenja. Web shop u našoj produkciji je odlična stvar za sve firme. Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim, potpuno funkcionalnim, web shopom, a pri tome Vam je jako bitan lijep izgled samog web shopa, onda ste na pravom mjestu.

Web shop - Veoma jednostavan za korištenje

Da li je moguće jedan web shop optimizirati za tražilice?

Funkcionalan i u potpunosti upotrebljiv web shop svakako može biti maksimalno optimiziran za tražilice i sve socijalne mreže. Integracijom online shopa na Vašu postojeću web stranicu ili izradom u potpunosti nove web stranice sa online shopom, možemo garantovati da biste u vrlo brzom roku povećali posjete na Vašim web stranicama u velikom broju, te naravno povećali i profit. Web shop - Privucite pažnju velikog broja internet korisnika

NAŠA WEB TRGOVINA – ONLINE SHOP – OSNOVNE OSOBINE

Neograničen broj proizvoda
Neograničen broj kategorija i podkategorija
Grupne kategorije
Dodatni atributi za proizvode
Dodaci u obliku multimedijalnih datoteka
Poveznice artikala prema socijalnim mrežama
Stanje artikala na skladištu
E-mail opomene ako nema artikla na stanju
Određivanje akcija ili popusta
Posebne liste proizvoda
SEO (optimizacija artikala za tražilice)

WEB SHOP

Web shop se radi prema zahtjevima svakog kupca pojedinačno. Ako Vama treba web shop ukažite nam povjerenje i postanite jedan od mnogih zadovoljnih klijenata.

Klijenti su nas ocijenili odličnom ocjenom: 5 / 5.

Web shop Vam omogućuje prodaju artikala putem interneta. Profesionalno kreiranim web shopom i kvalitetnom optimizacijom privucite korisnike i povećajte prihode.
Školska 22 75 270 Živinice, TK, Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 35 774 444
Radno vrijeme:
Pon-Pet 07:30 - 16:30    Sub 07:30 - 14:00
Geografska Širina: 44.453796    Geografska Dužina: 18.64619
Mi se nalazimo ovdje: Mapa

Sva prava pridržana ©  MAAG Projekt