|   |   | 

DE  |  EN  |  BS    Google maps

Nalazite se ovdje: Usluge >

LIVE STREAM MARKETING

LIVE STREAM – Uživo je moguće lako raditi uz ekspertni tim web studija MAAG Projekt d.o.o.

Imate web stranicu, organizirate neki bitan događaj i htjeli biste da u direktnom prenosu i Vaši posjetitelji na internetu uživo prate dešavanja. Spacijalizacijom u marketingu uživo smo omogućili mnoge direktne prenose poslovnih sastanaka, raznih konferencija i skupili veliko iskustvo potrebno u tom području marketinga Live stream marketing - Online prenosi dešavanja

Šta je to Live Stream marketing?

Live stream – u prevodu prenos uživo, Vam omogućava direktne prenose Vaših bitnih prezentacija koje se održavaju u nekom prostoru, predstavite direktnim putem u realnom vremenu i posjetiteljima Vaše web prezentacije i tako promovišete posao, usluge ili proizvod. Ukoliko imate neki konferencijski sastanak ili prezentaciju, možete također uključiti i posjetitelje koji su online, te tako povećati broj uzvanika konferencije do 1000%, a sve to bez dodatnih troškova.

Šta se sve može kod Live stream prenosa raditi?

Prenos uživo u polju WEB Marketinga Vam nudi mnogo kada je u pitanju popularnost Vaše web stranice. Zamislite da želite Vaše prezentacije prikazivati direktno na internetu, popularizirati neke usluge ili artikle, općenito pokazati i predstaviti Vaš posao milionima potencijalnih gledatelja širom svijeta. To je sada moguće i dostupno u širokoj paleti usluga prenosa uživo. Live stream marketing - Online prenosi dešavanja

Live Stream je siguran put do korisnika

Live stream marketing je nevjerovatno popularan u svijetu i na ovoj vrsti promocije mnogi vlasnici web stranica su svoje proizvode, kroz prezentacije uživo plasirali po cijelom svijetu. Vjerovatno ste čuli kada se na velikim svjetskim aukcijama mogu izložbeni proizvodi kupiti preko interneta. Takvi korisnici prate uživo dešavanja u dvorani uz pomoć Live Stream instaliranih sistema i na tim sistemima nude svoje proizvode i reklamiraju svoju kompaniju milionima online gledatelja.

Također ste mogli primijetiti da jedan od najvećih video servisa YouTube, u zadnje vrijeme predstavlja mnogo veća dešavanja na svojoj stranici i osim prenosa uživo, te nudi gledateljima i reklame svojih partnera i oglašivača. Sve je to Live Stream marketing u kojem se web studio MAAG Projekt d.o.o. specijalizirao, pa Vam možemo obezbijediti prezentaciju Vaše kompanije prenosom uživo na Vašim web stranicama.

Prezentacije proizvoda ili usluga i web marketing uz direktne prenose

Koncerte, javne događaje, političke skupove, razne kulturne događaje - sve smo iskusili i omogućili našim mnogim klijentima vrlo veliku posjećenost web stranica i ogroman publicitet proizvoda i usluga, a samim tim i veliko povećanje prepoznatljivosti i ono što je najbitnije, profita.
Zajedno sa našim partnerima smo u mogućnosti proizvesti ciljane grupe korisnika, posjetitelja Vaših web stranica i uživo promocije prema Vašim zahtjevima.

Live stream marketing

Live stream marketing će Vas učiniti vidljivim. U jednoj sekundi, uz pomoć live stream marketinga , pojavite se u više gradova, čak i na nekoliko kontinenata.

Klijenti su nas ocijenili odličnom ocjenom: 5 / 5.

Live stream marketing je jako popularan u svijetu. Uz našu firmu kroz live stream marketing vlasnici web stranica su proizvode plasirali po cijelom svijetu.
Školska 22 75 270 Živinice, TK, Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 35 774 444
Radno vrijeme:
Pon-Pet 07:30 - 16:30    Sub 07:30 - 14:00
Geografska Širina: 44.453796    Geografska Dužina: 18.64619
Mi se nalazimo ovdje: Mapa

Sva prava pridržana ©  MAAG Projekt