|   |   | 

DE  |  EN  |  BS    Google maps

Nalazite se ovdje: Usluge >

CMS SISTEMI

CMS SISTEMi – PRAKTIČNI CMS SISTEMI ZA SAMOSTALNU ADMINISTRACIJU STRANICA

Ukoliko imate namjeru ili potrebu za godišnjim, mjesečnim ili dnevnim izmjenama na Vašim web stranicama, a nemate nikakvo informatičko predznanje, za Vas su naši CMS sistemi odlična opcija. Najjednostavnije rečeno, CMS sistemi služe za jednostavno upravljanje sadržajem stranice (kreiranje, brisanje ili promjenu sadržaja), a da pri tome ne morate imati nikakvo programersko predznanje.

CMS Sistemi - Kome su namijenjeni CMS sistemi?

CMS ili Content Management System (sistem za upravljanje sadržajem) je namijenjen korisnicima računara koji imaju prosječno informatičko znanje, ali bez obzira na to ne žele da prepuste drugim osobama da kreiraju sadržaj na njihovim stranicama. CMS sistemi - brži unos podataka

CMS sistemi su praktični i jednostavni za upotrebu

Neki CMS sistemi mogu biti vrlo kompleksni i nezgrapni, a neki, s druge strane, jednostavni i u potpunosti prilagođeni korisniku. Firma MAAG-Projekt d.o.o. se specijalizirala za izradu CMS sistema prilagođenih svakom korisniku, zavisno od konkretnog projekta, odnosno web stranice kojoj su CMS sistemi namijenjeni.
Iz tog razloga nikad ne upotrebljavamo već gotove predloške, nego se svakom klijentu posebno maksimalno posvetimo i svaki put se trudimo da programiramo kvalitetne CMS sisteme baš na onaj način na koji ćemo ispuniti sve zahtjeve klijenata.

CMS sistemi za korištenje u svim prilikama

Koliko koštaju CMS sistemi?

CMS sistemi su takav oblik projekta kojem se ne može unapred definirati cijena. Svaki CMS sistem je unikatan: može biti potpuno jednostavan sa par opcija za upravljanje jednim dijelom stranice, ali može biti također i mnogo kompleksniji - koji će Vam omogućiti totalnu kontrolu nad cijelom stranicom. Ovaj efikasni način održavanja web stranica smanjuje troškove na minimum.

MAAG Projekt – CMS sistemi - Sistemi za unos i izmjenu sadržaja

CMS sistemi, koje radi MAAG Projekt d.o.o., se izrađuju modularno, tako da se mogu nadograđivati prema Vašim potrebama i zahtjevima. Jednostavnim putem sa bilo kojeg računara, koji ima pristup internetu, možete dodati novi sadržaj ili promijeniti stari, dodati ili obrisati neke fotografije, te vršiti i ostale manipulacije sadržajem. CMS sistemi za jednostavnu izmjenu sadržaja

Svi naši CMS sistemi su u potpunosti unikatni i razrađeni prema Vašim potrebama. Naravno, kada dođemo do gotovog proizvoda, nikad Vas ne ostavljamo da se sami brinete o sadržaju. Ukoliko je potrebno, možemo Vam omogućiti brze tečajeve korištenja CMS sistema.

CMS SISTEMI

Praktični CMS sistemi koje kreiramo Vam omogućuju jednostavno upravljanje sadržajem. To su CMS sistemi za brzo dodavanje novih vijesti, bez gubljenja vremena.

Klijenti su nas ocijenili odličnom ocjenom: 5 / 5.

CMS sistemi integrirani u Vaše web stranice pojednostavljuju upravljanje sadržajem. Naši CMS sistemi su kreirani prema potrebama i zahtjevima korisnika.
Školska 22 75 270 Živinice, TK, Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 35 774 444
Radno vrijeme:
Pon-Pet 07:30 - 16:30    Sub 07:30 - 14:00
Geografska Širina: 44.453796    Geografska Dužina: 18.64619
Mi se nalazimo ovdje: Mapa

Sva prava pridržana ©  MAAG Projekt