|   |   | 

DE  |  EN  |  BS    Google maps

Nalazite se ovdje: Usluge >

IZRADA WEB STRANICA

Izrada web stranica – Profesionalna izrada web stranica

Pod izradom web stranica podrazumijeva se kreiranje internet prezentacija koje će sadržavati informacije o određenoj firmi, djelatnosti, proizvodu ili osobi. Profesionalno dizajnirana i izrađena web stranica je jedan od glavnih faktora koji uslovljavaju Vaš uspjeh. Kad potencijalni klijent posjeti Vašu internet prezentaciju, prvi dojam koji stekne je jako bitan. Vaša web stranica mora biti urađena po najnovijim standardima, sa prepoznatljivim i za oko ugodnim dizajnom. Na taj način svakog novog klijenta zainteresujete za ono što nudite putem vlastite internet prezentacije.

Međutim, nije dovoljno ostaviti dobar samo prvi dojam. Potrebno je omogućiti svakom klijentu jednostavno kretanje po stranici, bez smetnji, komplikacija i neispravnih dijelova na istoj.

Važni dijelovi od kojih je kreirana stranica

Prilikom izrade web stranica jako je bitno da se poštuju određena pravila, zahvaljujući kojima se postiže veća vidljivost na internetu, a samim tim i veći uspjeh same prezentacije. Neka od tih pravila su:

Atraktivan dizajn
Jednostavnost korištenja i jasna struktura
Stranica bez HTML i CSS grešaka
Optimizacija za internet tražilice
Stručna realizacija cijelog projekta
Već unaprijed osiguran direktan kontakt sa Vašim potencijalnim klijentima

Svaki detalj je jako bitan!!!

Uz jasnu strukturu stranice, te profesionalno kreiran izgled stranice, mnogi detalji od kojih je praktički sastavljena web stranica itekako utječu na konačan sud svakog posjetitelja. Veoma je bitno na ispravan način odabrati odgovarajuću dominantnu boju na stranici, potom izgled i veličinu dominantnog fonta, te na ispravan način i na tačno odgovarajućem mjestu upotrijebiti fotografije. Sve se to mora na profesionalan način stopiti u savršenu cjelinu, bez obzira koliko sadržaja će biti prikazano na stranici. Izrada web stranica - web dizajn

Izrada web stranica

Jedna od naših glavnih djelatnosti je izrada web stranica. Iz tog razloga, zahvaljujući profesionalnom i kreativnom timu, možemo garantovati razvijanje i programiranje kreativnih, profesionalnih i modernih web stranica. Za nas, obavezno je da se ispoštuju svi zahtjevi i sve želje korisnika, te da u nekim slučajevima i sami predložimo neke od opcija da bismo i na taj način povećali zadovoljstvo naših klijenata. Izrada web stranica po Vašim željama

Izrada web stranica – Jednostavnost i elegancija

Mi kreiramo web stranice za tvrtke, pojedince, kulturna i sportska udruženja, korporacije i za sve one koji imaju potrebu za kreiranjem iste. Svaku internet stranicu optimiziramo za tražilice, te smještamo na najbolje servere trenutno na svijetu i tim odmah na startu donosimo prednost Vašoj djelatnosti i Vama. Zahvaljujući suradnji sa nama sigurno ćete osigurati uspjeh na internetu.

I ne zaboravite, mi kreiramo jednostavne za korištenje, unikatne, kreativne i elegantne web stranice koje će u kombinaciji sa prethodno nabrojanim osvojiti sve Vaše potencijalne klijente.

IZRADA WEB STRANICA

Profesionalna izrada web stranica za firme, djelatnosti, klubove, udruženja ili pojedince. Kvalitetna izrada web stranica uz najbolji omjer kvaliteta i cijene.

Klijenti su nas ocijenili odličnom ocjenom: 5 / 5.

Kvalitetna izrada web stranica po pristupačnim cijenama. Usluga izrada web stranica iz ponude našeg internet studija predstavlja spoj kvaliteta i kreativnosti.
Školska 22 75 270 Živinice, TK, Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 35 774 444
Radno vrijeme:
Pon-Pet 07:30 - 16:30    Sub 07:30 - 14:00
Geografska Širina: 44.453796    Geografska Dužina: 18.64619
Mi se nalazimo ovdje: Mapa

Sva prava pridržana ©  MAAG Projekt