|   |   | 

DE  |  EN  |  BS    Google maps

Nalazite se ovdje: Usluge >

VIDEO MARKETING

Video Marketing - Kvalitetnim video marketingom do uspješnog poslovanja

Korisnici koji pretražuju preko Google-a sigurno su u rezultatima pretraga primjetili i video materijale sa YouTube-a. Mislite li da je to slučajno? Promotori web stranica koriste se metodom koja se zove video marketing i primijenjuju je na svojim web stranicama kada rade optimizaciju za pojedine usluge ili artikle. Video marketing je danas vrlo raširena tehnika koja se primjenjuje za povećanje posjeta na stranicama.

Video marketing i njegova primjena na stranicama

Ukoliko obratimo pažnju na Google i njegov način rangiranja rezultata u svojim pretragama za određene i tražene ključne riječi, važan faktor je broj linkova koji vode prema stranici. Tu dolazi do važnosti video marketinga na stranicama kao što je YouTube.
Na primjer, napravite video koji traje petnaest sekundi i postavite na bilo koji video servis. Zatim linkom povežite svoju web stranicu na kojoj se eventualno nalazi duža verzija videa ili neka detaljnija prezentacija u nekom drugom formatu. Sa ovim možete dobiti mnoštvo posjetitelja i potencijane kupce za Vaše proizvode. Video marketing za društvene mreže poput YouTube-a

Video marketing - Jedan primjer video marketinga

Zadnji primjer na kojem smo uradili odličan video marketing je za našeg klijenta u Njemačkoj i za djelatnost pod nazivom čišćenje fasada ili Fassadenreinigung. Nakon kreiranja postavili smo na servis YouTube jedan vrlo efektan i zanimljiv video marketing uradak. Ispod videa smo postavili link koji vodi do originalnog sadržaja, odnosno do web stranice, te tako usmjerili sve korisnike kojima je potrebna ova usluga.

Video marketing je logičan potez

YouTube i srodni servisi, dnevno imaju oko dvije milijarde unikatnih posjetitelja. Ako uzmemo u obzir tu činjenicu video marketing postaje odličan način brzog širenja informacija, promocije kompanije u kojoj radite, ali i način veoma brze promocije proizvoda koje želite predstaviti svojim potencijalnim kupcima. Video marketing za društvene mreže poput YouTube-a

MAAG Projekt d.o.o. koristi mnoštvo efikasnih metoda u predstavljanju web stranica, firme ili proizvoda, pa samim tim možemo garantirati da Vaš potpuno nepoznat video efikasno možemo postaviti pred oči milionima internet korisnika, a to može značiti samo jedno - iznimno veliku zaradu.

Garancija i kvalitet daju veću mogućnost u promociji

Web studio MAAG Projekt d.o.o. na polju društvenog marketinga velikom brzinom širi informacije, a YouTube i slični video servisi su logičan potez kada je u pitanju video marketing. Efektna i brza promocija proizvoda, velik broj posjetitelja na Vašim web stranicama i zagarantovana konverzija posjetitelja u kupce je Vaš cilj.

VIDEO MARKETING

Kvalitetnim video marketingom skrenuti pažnju na Vaše proizvode i Vas, te istim video marketingom zadobiti povjerenje Vaših klijenata je cilj ovog web studija.

Klijenti su nas ocijenili odličnom ocjenom: 5 / 5.

Izaberite kvalitetne video marketing usluge našeg web studija. Cilj nam je kvalitetnim video marketingom poslati efikasnu poruku koja će oduševiti klijente.
Školska 22 75 270 Živinice, TK, Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 35 774 444
Radno vrijeme:
Pon-Pet 07:30 - 16:30    Sub 07:30 - 14:00
Geografska Širina: 44.453796    Geografska Dužina: 18.64619
Mi se nalazimo ovdje: Mapa

Sva prava pridržana ©  MAAG Projekt