|   |   | 

DE  |  EN  |  BS    Google maps

Nalazite se ovdje: Usluge >

SOFTWARE DEVELOPMENT

Software development – Software development postaje sve traženiji

Software development predstavlja razvoj, odnosno planiranje i izradu, programa i aplikacija. Jednostavno rečeno, software development se najvećim dijelom sastoji od programiranja u nekom od programskih jezika s ciljem rješavanja tačno određenog problema. Programiranje obuhvata proces pisanja, te nakon toga i proces održavanja koda koji određeni program, odnosno software, čini funkcionalnim i upotrebljivim.

Dakle, software development predstavlja razvoj i izradu specifičnih informatičkih rješenja po određenoj narudžbi ili prilagođavanje već izrađenih rješenja i sistema nekim novim potrebama. Drugim riječima, software development obuhvata analizu poslovnog procesa, savjetovanje, projektiranje, dizajn i izradu, a na samom kraju i implementaciju i održavanje informatičkih sistema.

Software development - Što je software?

Software (izg. softver) je u biti program za računare koji je napisan na način da mu se omogući upravljanje računarom ili dijelom računara, da mu se omogući izvršavanje izračunavanja, upravljanje podacima, te da se obezbijedi komunikacija sa drugim softverom, tačnije rečeno - programom. Prilikom software development-a se mora voditi računa o nekim koracima, koji se ne smiju zanemariti:
- Definisanje jasne vizije.
- Kreiranje prve i osnovne verzije software-a, koju će klijenti moći vidjeti i testirati. Dodatne funkcionalnosti će se dodati u toku vremena izrade.
- Dizajniranje programa, gdje će klijenti ostati oduševljeni, pored funkcionalnosti i izgledom programa.
- Konstantno provjeravanje da li se u programu slučajno desila neka greška i ako jeste, otklanjanje iste.
- Nakon kreiranja potpunog programa uz konsultacije sa klijentom, vršenje posljednjih uređivanja i dorada na programu.
- Cijelo vrijeme izrade programa razmišljati da program mora biti „user friendly“ i tako ga i kreirati, odnosno kreirati ga da bude u potpunosti prilagođen svakom od tipova.

Dakle, prilikom software development-a se provode sljedeće akcije:
Poslovno modeliranje,
Definisanje ciljeva i specifikacija,
Analiza problema,
Dizajn,
Provedba software development-a,
Ispitivanje i
Održavanje.
Software development - Posjedujemo odličan tim software developera

Software development - Naš tim za software development

Naša agencija ima dugogodišnje iskustvo u izradi aplikacija. Nikad se ne zadovoljavamo trenutnim znanjem i vještinama nego ih kroz vrijeme nadograđujemo, poboljšavamo i u svakom trenutku pratimo najnovije trendove.

Jedino na taj način možemo ponuditi najbolja moguća rješenja koja se trenutno mogu ponuditi i tako postajemo Vaš najbolji izbor. Naš tim se sastoji od inžinjera informatike koji će u svakom trenutku na najbolji mogući način odgovoriti na svaki od Vaših zahtjeva. Iz tog razloga, naš tim za software development može jamčiti visoku kvalitetu i savršenu funkcionalnost kreiranih programa i aplikacija. Software development - Razvoj profesionalnih software-a

Software development – Partneri i klijenti na prvom mjestu

Mi kreiramo programe i aplikacije da bismo pomogli i olakšali život našim partnerima i klijentima. Iz tog razloga, svaki od klijenata i partnera nam je uvijek na prvom mjestu. Najbitnija nam je komunikacija sa njima i konstantno se trudimo da uvijek vodimo razgovore da bismo na što ispravniji način došli do rješenja. Nama su razgovor i komunikacija sa klijentom mnogo bitniji od samog ugovora. Zato su svi oni, koji su surađivali sa nama veoma zadovoljni.

SOFTWARE DEVELOPMENT

Mi nudimo software development sa profesionalnim i praktičnim rješenjima. Najbolji software development za svakog klijenta i za rješavanje svakog problema.

Klijenti su nas ocijenili odličnom ocjenom: 5 / 5.

Usluge profesionalnog, modernog i vizualno atraktivnog software development-a na dohvat ruke. Naše usluge software development-a će Vas sigurno oduševiti.
Školska 22 75 270 Živinice, TK, Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 35 774 444
Radno vrijeme:
Pon-Pet 07:30 - 16:30    Sub 07:30 - 14:00
Geografska Širina: 44.453796    Geografska Dužina: 18.64619
Mi se nalazimo ovdje: Mapa

Sva prava pridržana ©  MAAG Projekt